njemu je možda stalo ali ne dovoljno. to ti se ne zove ljubav, idi dalje....
ponavljnje je Majka mudrosti....ali samo ako pripremamo ispit :) u životu dešavaju nam se razne situacije , loše i one dobre...loše kao poticaj , one nas pokreću one nas aktiviraju da nešto napravimo .kako bi nešto odradili ..shvatili nešto o našem životu , o nama samima o drugim ljudima..a sve sa ciljem .pronaći svoje mjesto pod suncem , kako bi na tom mjsetu bili iskreno zadovoljni sobom. ..a dobre stvari..one su nam nagrada , zadovoljstvo zbog tih istih djela za koje smo zaslužni ..koje smo učinili sebi ili nekome drugom..svjesno ili ne.. u cjeloj toj igri provlači se i jedna vrlo bitna stvar Mudrost. nju stičemo kroz djelovanje, slušanje, gledanje osvešćivanje našeg života i dešavanja oko nas.
ponavljnje je Majka mudrosti....ali samo ako pripremamo ispit :)
u životu dešavaju nam se razne situacije , loše i one dobre...loše kao poticaj , one nas pokreću one nas aktiviraju da nešto napravimo .kako bi nešto odradili ..shvatili nešto o našem životu , o nama samima o drugim ljudima..a sve sa ciljem .pronaći svoje mjesto pod suncem , kako bi na tom mjsetu bili iskreno zadovoljni sobom. ..a dobre stvari..one su nam nagrada , zadovoljstvo zbog tih istih djela za koje smo zaslužni ..koje smo učinili sebi ili nekome drugom..svjesno ili ne.. u cjeloj toj igri provlači se i jedna vrlo bitna stvar
Imala si jednu buru u životu, rekla si da ti je trebalo 2 godine i da si sad ok , spremana za novi život..izazov..itd. Iskreno ako se zapitaš da li je to tako? ja bih rekao da nije..mislim da su dvije godine trebale da prestane samosažaljenje i oplakivanje, jer da je drugačije ..osvjestila bi mudrost kroz taj prošli događaj , koja bi te naučila kako ralučiti potreno od nepotrebnog...na kraju ti se ova nova „mora „ ne bi niti desila u tvom životu. ..prepoznal bi ga na početku.
ovako, ovo bi mogao biti beskonačni krug istog ili sličnog dešavanja u određenim vremenskim razmacima..sa istim pitanjima, istom boli itd.....ali ja njega volim , ja sam mu vjerovala...na žalost nije i neće biti dovoljnan razlog.
Moj savijet, za tebe i sve slične...volite sebe, kao prvo. Učite se mudrosti koju vam je život već jednom servirao i ne srljajte uvijek u istu provaliju..naučite se čitati znakove...kad opasnost znači opasnost.
Vrati se ponovo sebi, obećanja ne vrijede kad se jednom slome..sumnja je gora od smrti, a potiče i na osvetu, samo je potreban jedan mali „okidač“ „vraćam ti milo za drago „ ...sjetit ćemo se jednom ..i kao imat ćemo neko opravdanje..za nešto ..glupost.
Riješi se ti njega..lijep i sigurano. „mačak ipak mislim da nisi dovoljno zrel i kao takav ne predstavljaš nikakvu sigurnost za moj život, zgodan jesi , pametan ..možemo ostati prijatelji“ ..i pa pa ..gotovo.
Sad sigurno ima onih kojima biblija skakuće po sivim stanicama..ljudi se mjenjaju..druga šansa..možda nije mislio..itd. no to je isto kao da je pucao u tebe iz pištolja i promašio te ili ranio u rame...a onda ti mu daješ drugi metak i napuniš mu još pištolj ..pa kad pukne..halooo...
rekoh ..mudrost, potražiti je u svom biću tu su svi dgovori, a srce i dušu čuvati kao sveti Gral jer one to jesu !
fantastični odgovor. kratak, jasan, iskren, i ono najbitnije, bolno istinit.
eto, samo to od mene.
lijep pozdrav!
on se s tobom igra i naprosto prereži to jer na tebe pere svoje frustracije iz bivše veze.idi dalje doći će netko onaj jedan pravi,možda malo manje nježan i možda grublji izvana,koji ti neće tepati,ali će svaki *** stati iza tebe i biti tu kad ćeš trebati.sretno ti bilo
Kratki odgovor - ne gubi vrijeme sa njim, okreni novu stranu i kreni dalje, govoim Ti kao muskarac, nista od te veze. Nije lako ali treba to preboljeti. duse. Sa svojom sadasnjom suprugom sam to osjetio odmah, vlo kratko, nakon prekida dugogodisnje veze i sada smo u braku 11 godina, naravno bilo je trzavica ali uz malo dobre volje sve se rijesi ... Ne treba se zatvarati prema svijetu i novim poznastvima.. Nadam se da ce konacno pronaci nekoga srodne duse,a to ces znati odmah kada i to osjetis..Velliki pozdrav i glavu gore...