NAPUHAO 3,57 PROMILA / Prestrašio ženu! Mrtav pijan krenuo igrati loto, ali se 'posvađao' s vratima pa završio u policiji

Image
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL, Žarko Bašić/PIXSELL

Banuo na vrata poslovnice Hrvatske lutrije u Dugoj Resi i počeo lupati

6.11.2019.
20:38
Marko Jurinec/PIXSELL, Žarko Bašić/PIXSELL
VOYO logo

Jedan je Dugorešanin (55) ovih dana proglašen krivim i kažnjen s 955 kuna zbog remećenja javnog reda i mira, piše KAportal.  

Izgred se dogodio 5. ožujka ove godine. Okrivljeni je oko 19.35 sati banuo na vrata poslovnice Hrvatske lutrije u Dugoj Resi i počeo lupati. Pritom je i nerazgovijetno vikao. Djelatnica se prestrašila pa se zaključala iznutra, što ga je samo razbjesnilo te je počeo psovati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije imao osobnu

Djelatnica je pozvala policiju, ali ga nisu uspjeli identificirati jer kod sebe nije imao osobnu iskaznicu. No, kako je bio jako pijan, s 3,57 promila alkohola u krvi, odveli su ga u policiju i zadržali na triježnjenju do jutra. U međuvremenu su mu utvrdili identitet.

Zbog "ležanja" u policiji umanjena mu je kazna za 600 kuna, pa mora platiti samo 355 kuna, no priznat će mu i dvije trećine tog iznosa ako plati u roku. Ako ne, naplatit će mu cijeli iznos, i to ovrhom, piše Kaportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo